The Economist - Fem populære apps til finansnyheder

Vi er efterhånden gået fra at læse nyhederne i papiraviser til online og med mobile apps. Sidstnævnte er praktisk og mere komfortabelt at læse i stedet for at sidde med en computer, og dette er ikke en nyhed. Overgangen fra det virkelige liv til online kan ses overalt. Selv folk, der bruger online-koder i dag, foretrækker at bruge Rød25 bonuskode end at gå på et kasino. I dag ville vi fokusere på nogle fantastiske apps, som du bør have på din telefon, hvis du er interesseret i økonomi.

Berlingske

forretningsmaend moede 300x229 - Fem populære apps til finansnyhederDu kan downloade en app til finansnyheder og her er der mange at vælge imellem. Fx er der både Finans og Børsen. Dog er vores valg faldet på Berlingske, som har en app til både Android og iOS. Ikke alene skriver de om nyheder forbundet til økonomi, men også andre slags nyheder. Det kan være alt om iGaming og en Rød bonuskode til sport, livsstil, og meget mere. Derfor har mange Berlingske downloadet til deres smartphone eller tablet. Tidligere har Berlingske toppet undersøgelser netop for hvilken avis, der er mest forberedt på fremtiden, hvis folk stopper med at læse papiraviser og kun læser nyheder online.

Jyllands-Posten

En anden dansk avis, som er langt fremme i forhold til online nyheder, er Jyllands-Posten. Du kan downloade deres app i App Store eller Google Play Store, alt efter hvilken enhed du har. Ikke alene kan det være mere praktisk og miljøvenligt at læse nyhederne på nettet. 

Du kan også tilmelde dig et abonnement, hvor avisen kun koster otte kroner om dagen. Det er den hurtigste løsning til hvordan du kan modtage Jyllands-Postens nyheder. På den måde modtager du nyhederne 21.00 aftenen før udgivelsesdatoen, og det kan være en god ide enten hvis du blot kan lide at være på forkant, eller hvis det gavner din forretning at have de danske nyheder før de andre personer.

Wall Street Journal

Du kan naturligvis også læse nyheder fra udlandet. Historisk set hersker der ingen tvivl om at The Wall Street Journal har det bedste omdømme og at den er kendt som en pålidelig kilde til finansnyheder. Du kan downloade The Wall Street Journal til både Apple og Android. Det giver dig mulighed for at personalisere nyheder og at modtage notifikationer i overensstemmelse med dine præferencer. 

CNBC Breaking Business News

kaffebar 300x262 - Fem populære apps til finansnyhederDet kan godt være at The Wall Street Journal har et imponerende omdømme, men på mange lister over de bedste finansielle apps, topper CNBC Breaking Business News listen. Det er den amerikanske medievirksomhed NBCs app til finansielle nyheder.

Der får du ikke alene adgang til finansnyheder men også data om markedet. Derfor er det især en glimrende app, hvis du søger nyheder til at investere i aktier eller lignende. Du kan netop overvåge aktier med de interaktive grafer, og det kan måske hjælpe dig med dine investeringer. 

The Economist

Sidst, men ikke mindst, kan du også downloade The Economist i App Store eller Google Play Store. Det siges at over 1,5 millioner abonnenter nyder at få de økonomiske nyheder direkte med denne app, som er i top 100 over de bedste nyhedsapps i App Store. Blandt andet er der en bruger, som skriver at det er den mest læsevenlige nyhedsapp, som kommer i et rent format, der er nemt at læse.