baerbar computer - De mest ventede tech-gadgets i 2022

Året er kun lige gået i gang og der er allerede en stor rygtemølle med potentielle tech apparater i 2022. Nedenfor kigger vi på hvad du forvente og hvad du måske kan forvente af nye vilde elektroniske apparater i år.

iPhone 14 med et Slim design

iPhone 300x200 - De mest ventede tech-gadgets i 2022Nærmest lige fra at den nyeste iPhone lanceres, begynder rygterne om den næste. Derfor er der naturligvis mange, som ser frem til lanceringen af iPhone 14 i efteråret 2022. Her går der blandt andet rygter om at den have en integreret A16-chip og et Qualcomm X65 modem. Desuden forventes det også at den vil få et smallere design, og at der ikke vil være en kant på kameraet på bagsiden af den næste iPhone. Naturligvis er det stadigvæk rygter, og der er stadigvæk mindst et halvt år til at den næste iPhone kommer på gaden.

Panic Playdate

De er ikke så kendte i Danmark, men måske kommer de til at blive det. Det forventes at der kommer en ny Panic Playdate spilkonsol i begyndelsen af 2022. Spilkonsollen blev annonceret tilbage i 2019, og den blev designet i samarbejde med den svenske tech-virksomhed Teenage Enginerring. Derfor tror vi at den sikkert også vil falde i danskernes smag. Ikke alene kommer den nye videokonsol, men også en masse spil. Det siges at Panic har planer om at komme med nye spil hver uge i tolv uger.

Meta Quest 3

Meta Quest 3 300x200 - De mest ventede tech-gadgets i 2022Mark Zuckerbergs Meta, som tidligere hed Facebook, løftede sløret i oktober, da de sagde at de arbejder på et nyt VR-apparat, som skal introducere folket til oplevelser i Metaverset. Zuckerberg sagde at de stadigvæk arbejder på produktet, og der er ikke nogen officiel dato for hvornår det kommer på gaden. Dog er det højst sandsynligt at det vil komme i 2022. Desuden forventes det at Quest 3 vil være designet med en stærk processer og et holdbart batteri, så folk for alvor kan leve sig ind i den virtuelle verden.

Kommer der en Tesla telefon?

Der går rygter om at der vil komme en Tesla telefon med navnet Model Pi/P. Dog er det langt fra sikkert at den kommer i 2022. Det er stadigvæk en rygtemølle, som endnu ikke har budt på utroligt troværdige kilder. Dog er der ingen tvivl om der vil være mange, som følger processen tæt i 2022. 

Får vi en PS6 i 2022?

PlayStation 300x169 - De mest ventede tech-gadgets i 2022Hvis du håber på en ny PlayStation i år, må vi desværre skuffe dig. PlayStation 5 kom i 2020, og normalt går der 7-10 år mellem at Sony lancerer nye PlayStations. Desuden har vi fundet jobannoncer, som antyder at Sony går i gang med udviklingen af den næste PlayStation. Normalt bruger Sony fem år på at udvikle den næste PlayStation. Derfor kommer PS6 nok ikke før 2026.