kryptovaluta - Fem glimrende krypto apps

Folk bruger internettet af forskellige årsager. nogle mennesker nyder at spille spil online, bruge LeoVegas bonuskode  eller se film. Andre kan lide at bruge det til at finde nyheder om ting, der er interessante for dem.

Hvis du er glad for kryptovaluta, er du sikkert også glad for mobile apps. Det går vi ud fra, da begge ting er højteknologiske koncepter. De to ting går op i en højere enhed nedenfor i de fem glimrende krypto apps, som vi kan anbefale til dig.

PayPal 

PayPal logo 300x271 - Fem glimrende krypto appsBetalingsplatformen PayPal er begyndt at tillade handel med Bitcoin i lande som fx Storbritannien. Er du meget glad for PayPal, kan du downloade deres app og benytte det til indbetaling. Der er flere personer, som foretrækker en app som PayPal til at beskytte deres oplysninger. Som sagt arbejder PayPal på at tilbyde betaling med Bitcoin, og det betyder at du altså kan benytte den valgmulighed, på netop spillesider, som ikke direkte tillader betaling med kryptovaluta. I hvert fald er det endnu ikke tilgængeligt, men det kommer måske i fremtiden. Derfor kan du overveje at downloade PayPal app’en allerede i dag og gøre dig bekendt med den.

eToro 

Du har sikkert allerede hørt om eToro. De har i høj grad investeret i markedsføring, og derfor kender mange folk over hele verden til dem. Det er en app, som er designet til at hjælpe dig med at investere i kryptovaluta, aktier og andre ting. Du kan downloade den både til Android og iOS.

Coinbase

bitcoin 300x263 - Fem glimrende krypto appsEn af eToros største konkurrenter er Coinbase. Der kan du købe, sælge og opbevare dine kryptovaluta. 68 millioner personer har allerede oprettet en konto hos dem. Derudaf har over 11.700 personer vurderet den mobile app i Apple Store, hvor den står til 4,6 ud af fem stjerner på skrivende fod. 

Du kan også downloade den til Android i Google Play Store. Der har over 642.000 brugere skrevet en anmeldelse, og der får den mobile app også næsten fem ud af fem stjerner. Derfor kan du nok ikke leve uden denne app, hvis du er glad for kryptovaluta.

Coin Market Cap

De kalder deres app for verdens mest betroede kryptovaluta tracker, og der kan være noget om sagen. Faktisk har over 93.400 personer bedømt denne app hos App Store, og der står den til meget tæt på fem ud af fem stjerner. 

Det er en app, som du kan bruge til at tjekke kursen på Bitcoin, Ethereum, Dogecoin og mange andre kryptovaluta. På den måde behøver du ikke at besøge Google eller andre hjemmesider for at tjekke deres nuværende værdier en for en.

Crypto News 

smartphone 300x181 - Fem glimrende krypto appsDu kan også overveje at downloade Crypto News af NewsCorp. Som du sikkert allerede har gættet, er det en mobil app med nyheder om kryptovaluta. De følger over 300+ mediekilder, og leverer nyhederne direkte til din smartphone eller tablet. Denne app er blevet vurderet over 23.700 gange i Google Play Store. Der står den til næste fem ud af fem stjerner, og derfor er det også et must af eje den, hvis du har interesse i kryptovaluta.