VM 2018 - Odds til VM i fodbold 2018

Der er mange, der spørger om hvem der er favoritter til at vinde VM i fodbold 2018. Kigger man hos Danske Spil, så er Brasilien og Tyskland favoritter til at vinde VM i fodbold 2018. Brasilien har odds 5,25 og Tyskland har odds 5,50. Derudover er de europæiske nationer Frankrig og Spanien også blandt favoritterne med odds 7,0. Der er ikke meget tiltro til danske VM-guld hos Danske Spil, der har odds på 85. Folk elsker at oddse på deres landshold, og spil online er lettere end nogensinde med Pip.dk bonuskode. I denne artikel gennemgår vi de to top-favoritter Brasilien og Tyskland, men lad os først kigge på formatet for turneringen.

Island og Panama er de nye drenge i klassen blandt de 32 deltagende hold

kaffe 300x200 - Odds til VM i fodbold 2018Der er 32 hold, som deltager i VM i fodbold 2018. 20 af holdene var med ved det sidste VM i 2014, hvor Tyskland vandt guld i Brasilien. Island og Panama er med for første gang nogensinde i verdensmesterskabet. Mens Island skal møde Kroatien, Nigeria og Messi og co. fra Argentina, så skal Panama op imod Tunesien, England og Belgien. Sidstnævnte er en af de ”underdogs”, som flere spår til at overraske og det er ikke usandsynligt at de går hele vejen og vinder guldet.

Du kan spille på 64 kampe ved VM i fodbold 2018

De 32 hold er delt op i otte forskellige grupper og derefter er der 8-delsfinaler, kvartfinaler, semifinaler og finalen den 15 juli. Det vil sige at du kan spille på 64 forskellige fodboldkampe mellem den 14 juni og 15 juli 2018 samt vædde på hvem der vil vinde hele molevitten.

Vinder Brasilien VM i fodbold 2018?

fodbold mesterskab 300x200 - Odds til VM i fodbold 2018Brasilien er nummer to på verdensrangslisten. Med sine mange stjerner som fx Marcelo, der spiller til dagligt hos Real Madrid eller Thiago Silva, Marquinhos og Neymar, der til dagligt spiller i Paris Saint-Germain er Brasilien endnu en gang favoritter til at vinde VM-guldet. Brasilien har været favoritter gang på gang ved verdensmesterskabet, men det er 16 år siden at samba-nationen fik guld om halsen ved VM. Det bliver spændende at se hvordan det kommer til at gå for Neymar og co. i Rusland.

Vinder Tyskland VM for anden gang i træk?

Tyskland ligger nummer 1 på verdensranglisten. Det tyske landshold har været godt kørende siden 2002, hvor de vandt sølv og det gjorde holdet på ny ved EM i Schweiz og Østrig i 2008. Senest vand Tyskland guld ved VM i Rio i 2014 og de er favoritter til at forsvare sin titel. Tyskland skal møde Mexico, Sverige og Sydkorea i gruppespillet.

Der kan muligvis vente et brag af en kamp i 8-delsfinalerne hvor Tyskland og Brasilien kan rende ind i hinanden. Storfavoritterne Spanien og Frankrig vil højst sandsynligt brage ind i hinanden i kvartfinalen den 7 juli, men det hele afhænger naturligvis af resultaterne i kampene i gruppespillet.